50: Crosby, Stills, Nash & Young – 4 Way Street

8. april 2021

Måske fortæller cover-billedet det hele. Da kvartettens andet album – live-albummet ¤ Way Street – så dagens lys, var de fire involverede indbyrdes uenige om, hvad de ville. De sloges i omklædningsrummene, så der gik historier om det rundt i musikmiljøet. Og kort tid efter udgivelsen af pladen gik de hvert til sit – for første gang.

Men ellers var pladen en dokumentation af de fires vellykkede koncertaktiviteter i 1970. Man kunne måske sige: Dokumentationen af de fire egoers kreative formåen, når ellers de kunne holde aggressionerne i ave. Og en afspejling – over to LP-plader – af deres individuelle og kollektive formåen. En blanding af sange fra deres fælles projekt og deres solokarrierer. Og som det var almindeligt for gruppen dengang var der et akkustisk sæt og et elektrisk sæt. I 1974 fandt de sammen igen og tog på en større stadiumturné.

Skriv en kommentar

54 har læst indlægget