50: The Doors – Other Voices

21. oktober 2021

Jim Morrison døde i 1971, og de resterende medlemmer af The Doors – John Densmore, Ray Manzarek og Robby Krieger – forsøgte at holde skuden flydende med albummet Other Voices. Dengang pladen udkom var det svært for kritikerne/anmelderne ikke at høre, at Morrisons markante stemme ikke var med, og det gave ikke pladen de bedste vilkår på det store plademarked. Men musikken var allerede blevet til, medens Jim opholdt sig i Paris, og meningen var at han skulle vende tilbage og være en del af det. Men sådan gik det altså ikke. Og de tre resterende valgte – godt støttet af pladeselskabet, der gerne så pladesalget fortsætte med trioen – at fortsætte. De skrev sange og fik altså indspillet Other Voices. De Andre Stemmer var Ray Manzareks og Robbie Kriegers.

Året efter udgave Doors Full Circle, der blev den sidste med trioen. De to album er siden blevet genudsendt som en dobbelt-CD. Og genhørt på afstand af det sorgfulde 1971 fremstår musikken på de to plader absolut som holdbar og Doorsk.

Skriv en kommentar

9 har læst indlægget