Rudolf løb igen..

23. december 2021

Det siger nok en hel del om, hvor kedelig mine før-juledage har været, at jeg fordrev aftenen med endnu en ombæring af Alene Hjemme-serien. Nærmere bestemt den anden del af serien, som er et ret uopfindsom opkog af etteren. Fortællingens rammer er lidt anderledes – denne gang er knægten Kevin blevet alene i New York, medens familien er taget til Florida – men ellers er plottet næsten identisk med etterens. Kevin skal opleve, at han alligevel elsker sin familie, selv om den går ham på nerverne det meste af året, og for at genforenes med familien skal han besejre de to skurke, Harry og Marv. Og det gør ham med midler vi kender alt for godt i forvejen. Man satser på, at genkendelsens glæde vil sælge, og det gjorde den vist også.

Nå men undervejs citerer instruktøren Chuck Berry og “Run Rudolp run” ganske kort. Det virkede jo i etteren, så hvorfor ikke alludere til den?!

Nå, men om ikke andet, så kan citatet da bruges til at opspore nogle af de mange Berry-sange, der aldrig blev hits, men som funkler af rock og rul, som fx  instrumentalnummere “In go” fra 1958 (findes på Berry andet album One dozen Berrys).

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

19 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62