“Giorgio Gomelsky’s Lonely Hearts Club Band” – Blossom Toes – et overset engelsk psykedelisk band?

20. januar 2022

Det var først for ganske nyligt, jeg stødte på Blossom Toes. Et psykedelisk band, der huserede i de gyldne år 1966-1970 og var under den excentriske og indflydelsesrige manager Georgio Golmelskys vinger og pladeselskab (Marmelade). Tre album blev dt til, og den første blev nådigt modtaget og – som overskriften viser – sammenlignet med Beatles’ Sgt. Pepper (i Melody Maker). Og betragtes af samlere og psykedelia-elskere som noget af det bedste inden for sin genre. Et af medlemmerne – Jim Cregan – kom siden med i Family, Cockney Rebel og Rod Stewarts backingband. Man kan være heldig at finde en opsamling (faktisk to…), hvor det meste af gruppens produktion er med.

Skriv en kommentar

23 har læst indlægget