Some people – sangen – i to andre udgaver

10. maj 2022

Ja, genhøret med Valerie Mountain og “Some people” fik mig til at tænke på, at der vist var mindst en konkurrerende udgave dengang i 1962 – udgaver, der ikke klarede sig helt så godt. Og noget research afslører, at Jet Harris (bedst kendt som bassist i The Shadows) lavede sin udgave samme år. Den er ok, men savner alligevel noget – Mountains stemme og så det markante pibende orgel. Og også Carol Deene (der i perioden fik 4 top-50 placeringer med coversange) fik en udgave ud, hvor man forsøgte at lave noget, der lignede orgelet. Uden at det gjorde den store forskel. Altså tre udgaver af samme sang – der i øvrigt blev lavet af Les Vandyke, der var sangleverandør til mange af datidens store popnavne, som fx Marty Wilde, Bobby Vee og ikke mindst Adam Faith.

Skriv en kommentar

5 har læst indlægget