En lokal musikhelt er død: Poul Erik Veigaard – 73 år

13. maj 2022

Vi skal ikke glemme de lokale helte udi musikken. Og det forlyder desværre, at en af dem, Poul Erik Veigaard er afgået ved døden. Han blev ikke mindst kendt for bandet Daisy, som han var en af initiativtagerne til. Et andet medlem, Lars Muhl (kendt fra Warm Guns og senere som spirituel forfatter, foredragsholder m.m.) skriver følgende mindeord på sin FB-side:

Poul Erik Veigaard er død af en blodprop i sit hjem i Aabyhøj søndag aften. Han blev 73 år gammel. Jeg lærte Poul Erik at kende i 60’erne, da han var forsanger og trommeslager i bandet Shaking Phantoms, som dengang var det førende band i Aarhus. Jeg spillede i det mindre kendte Dragon Five, men det var, da jeg i 1968 blev spurgt om jeg ville være med i et nyt band, Daisy, som blev skabt af Poul Erik og Flemming ’Gummi’ Walsøe fra Lee Perkins Group, at et livslangt venskab begyndte. Vi har været igennem tykt og tyndt og gået gennem ild og vand sammen. Jeg har lært så utroligt meget af Poul Erik, så det ikke vil give mening at begynde at remse det alt sammen op her. Han gav så meget til verden og til sine medmennesker, at han alt for ofte glemte sig selv. Lige nu er jeg bare ikke i stand til at sige så meget andet, end at du, Poul Erik, aldrig vil blive glemt.

 

Hvis man er bruger af Facebook, så kan man se Daisy (m. Veigaard og Muhl) give The Kinks’ “Tired of Waiting” til gode i 2014 – her.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

160 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62