Funkstar de luxe (Martin Aulkjær Ottesen)

2. august 2022

Da jeg fik albummet Funkstar de luxe Keep on moving (it’s too funky in here) i hænderne, skulle jeg lige tjekke på nettet om Funkstar de luxe stadigvæk er aktivt. Og sandelig om ikke der er en hjemmeside, der fortæller, at en ny plade Funkstar De Luxe  x TOOMANYLEFTHANDS x First Choice – The Player (He’ll Shoot You Down) er udsendt i juni 2022. For ellers ville jeg have været tilbøjelig til at tro, at den slags remix-musik måske havde sin højtid bag sig. Men nej. Der er åbenbart stadigvæk brug for nogen, der kan lave nye udgaver af andres gamle sange. 

I Funkstar de luxes tilfælde er det især Bob Marley, der er genstand for en funky, dansant  opgradering af sange. “Sun is shining”, der blev et millionhit, og “Rainbow country”. Andre der bliver taget under behandling er Grace Jones, Mary J. Blige, Bob Dylan (!), Tom Jones, Laid Back og Anita Ward.

Det er nok ikke et album, jeg vil hente ned fra hylden ret mange gange. Jeg forstår godt, hvad musikken kan sige til danseglade mennesker, der også gerne vil synge med. Men det er nok ikke lige min musiksmag.

Funkstar de luxe – Keep on Moving

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

18 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62