Capacs kalenderlåge nr. 22

22. december 2022

Når man har fulgt Venstres Jakob Ellemann-Jensens forsøg på at bortforklare, hvordan han har løbet fra sine valgløfter og vendt mere end 180 grader på en tallerken for at komme i regering med Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen, så er man nok ikke så overrasket over, at han og hans parti må betale i vælgertilslutning. I går var det Voxmeter, der uddelte tærsk til dem, og i dag er det så Epinion, der sender Venstre ned på en tilslutning, partiet ikke har haft siden 2008. Næh, Ellemann-Jensen har ikke nogen sikker politisk hånd. Og når man løber fra sine valgløfter så hurtigt en hest kan rende, så nytter det ikke at kaste sig ud i tvivlsomme projekter – for eksempel regeringens tanker om at øge arbejdsudbuddet – som alskens eksperter allerede har skudt ned som tvivlsomme.

Låge nr. 22: Procol Harum – A Whiter Shade of Pale

Skriv en kommentar

8 har læst indlægget