På radaren: The Belle Brigade

6. februar 2023

Nogle toner fra tv-apparatet fangede mit øre og tilfældig- og heldigvis havde jeg mobiltelefonen i hånden og kunne klikke på appen Soundhound, der hurtigt kunne informere mig om, at det, der havde fanget mit øre var The Belle Brigade og deres sang “Belt of Orion”.
Lidt research fortæller mig så, at der er tale om et vist nok ikke længere aktiv duo, bestående af de to søskende Barbara Gruska (guitar, tromemr og sang) og Ethan (guitar, piano og sang) og at de har været aktive siden dannelsen i 2008 og otte år frem.
De kommer fra en musikalsk familie, der blandt andre tæller den kendte filmkomponist John Williams, og den musikalske inspiration henter de fra Everly Brothers-Beatles-Paul Simon-traditionen for flotte vokalharmonier og forførende melodier. Så intet under, at de besnærede mit øre.
To album – The Belle Brigade (2011) og Just Because (2014) – er det blevet til. Måske de skal indlemmes i samlingen? I hvert fald er de faldet i min smag.

Mix

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

13 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62