Landsbyhospitalet – igen-igen-igen

Author:

Den her i bloggen meget omtalte britiske tv-serie The Royal – på dansk: Landsbyhospitalet – genudsendes igen (igen…) på DR1 om eftermiddagen, kan jeg se. Hvilken gang det er, husker jeg ikke, men den har rullet adskillige gange over skærmen. Serien. der brat fik en ende, da produktionsselskabet ITV ikke længere mente, der var penge til at fortsætte, er solid underholdning, hvis man ikke har set den tidligere. Men der er også grænser for, hvor mange gange, man kan se den i rap. Til gengæld er lydsporet en fornøjelse, hvis man ellers er til tresserpop og -beat. Så derfor benytter jeg lejligheden til at henvise til min egen Youtube-spilleliste til din adspredelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *