Nelly på Jelling

Author:

Engang for snart længe siden var hun – Nelly Furtado – fast repertoire på min mp3-afspiller, hvor hendes gode stemme og funky sange gjorde arbejdsdagen (eller rettere: -aftenene) mere udholdelig og overkommelig. Men det er snart længe siden, man for alvor har hørt noget fra hende. Bortset fra et par singler i 2023 (med gæster: Dom Dolla og Timbaland og Justin Timberlake), så skal vi helt tilbage til 2017 for at finde hendes seneste – lidt hårdtslående – album the Ride. Og så forlyder det pludselig, at den 44-årige canadier gæster landet og optræder på den kommende Jelling Festival. Hvor hun forhåbentlig – for de fremmødte (for jeg orker ikke festivaler) – vil synge lidt fra de gamle albums også. For jeg synes hendes første albums er de bedste; hun er blevet lidt for hårdtslående og hip-hopsk på de seneste udgivelser – efter min smag selvfølgelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *