Julen truer – og nu kom vinteren også

Author:

I dag fik jeg omsider skiftet bilens dæk til vinterdæk – efter flere opfordringer i medierne og de indirekte i de metereologiske forudsigelser. Og det gik nogenlunde, bortset fra at min donkraft tabte pusten på grund af manglende olietryk; men med venners hjælp gik det. Og næppe havde jeg fået tjekket trykket i vinterdækkene før sneen dalede ned over fars øse. Og koldt har det været i dag. Vanter var nødvendige og bar hud kunne mærke de faldende temperaturer. Nu er spørgsmålet så, om der også kommer glat føre og glatte fortorve; men også det er der jo råd for.

Men et uheld kommer sjældent alene. Næppe var jeg kommet hjem før lyset gik i ejendommens opgange. Men med hjælp fra en elektriker, der arbejder med at forsyne casa med fibernet, så lykkedes det for mig at finde en rigtig sikring til vores sikringsskab, så lyset kunne vende tilbage. Så bliver man glad – når man  har sparet foreningen for en elektrikerregning (uden for normal arbejstid). Dagen er reddet – så langt. Og det er vinter – selv om det nok er for en kort bemærkning. Men længe nok til at bringe Bing Crosby til mikrofonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *