50: Hatfield and the North

3. marts 2024

At tænke sig, at det er et halvt århundrede siden jeg købte hatfiels and the Norths eponyme debutalbum. Jeg har det stadigvæk – både den originale vinyl og en senere cd-udgave.
Jeg købte den i min hjemby Esbjerg hos Fona, og havde ingen anelse om, hvad den ville komme til at betyde. Jeg havde lyttet til nogle af numrene på Danmarks Radios Program 3 og vidste, at Hatfield and the North repræsenterede den musikalske stilretning, man siden har kaldt Canterbury. Og så blev jeg indtaget af det fascinerende, nærmest smukke foldeudcover med et brunligt foto af den islandske by Reykjavik og – på indersiden – et foto af bandet sammen med skuespillerne fra den dengang populære cowboy-tv-serie Bonanza.
Bandet nåede at lave endnu et album – The Rotters Club – inden den første opløsning skete i 1975. Senest har det været gendannet først i dette årtusinde.
Den første plade er stadigvæk en af min yndlingsplader fra dengang.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

4 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62