Sanne Brüel er død, 59 år

18. juni 2011

Det var en trist nyhed at slutte sin arbejdsdag af med. Beskeden om, at Sanne Brüel er død 59 år gammel af kræft.

Sammen med søsteren Rebecca var hun, som læserne af denne blog nok ved, drivkraft i Jomfru Ane Band. Men de musikalske søstre var også med deres vokalarbejde med til at sætte deres mærkbare præg på flere plader fra andre kunstnere i halvfjerdserne.

Sanne var en talentfuld musiker og sanger, der kom fra en talentfuld familie. Moderen, skuespillerinden og sangerinden Birgit Brüel og faderen, musikeren Max Brüel. Og med datteren Kaya har hun sørget for, at stafetten er givet videre.
Hvil i fred.

Sang omkring midnat

Opdatering: Torben kaster en stor rune over den triste meddelelse i Politiken og her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

345 har læst indlægget
14,758