Dagen er reddet – nyt fra Ron Sexsmith “She does my heart good”

15. november 2012

Den lidt trinde, melankolsk udseende canadiske singer-songwriter Ron Sexsmith hører til blandt mine absolutte favoritter. Han kan et eller andet med melodier og sange, der har fået fx Sir Paul McCartney til at påskønne ham, og han velsignede Aarhus med et koncert, der trods lidt knas med stemmen stadigvæk står som en af de største koncertoplevelser, jeg har haft i mange år. Nu er der så tegn på aktivitet igen hos Sexsmith, der efter rygterne at dømme slipper en ny langspiller Forever Endeavor i starten af 2013. Og allerede nu kan man høre en forsmag "She Does My Heart Good". Det er sådan en ægte Sexsmith kærlighedssang, der bare går direkte i blodet på denne lytter. Den klarede dagen for mit vedkommende.

2 kommentarer

  1. Tommy W. Nielsen kommentarer:

    Hørt Capac. Efter min mening noget af det bedste pop i dag. Hans seneste album fra 2011 “Long player, late bloomer” var et sandt lille mesterværk med 13 rene popperler, der gik rent ind alle sammen – nok det album, jeg hørte mest det Ã¥r.
    Bli’r svær at overgÃ¥, men mon ikke Ron har mere good stuff i ærmet til alle os poppedrenge? :-)

  2. capac kommentarer:

    @Tommy W. Nielsen: Som du kan læse ud af min koncertomtale fra 2008, hvor han spillede på Voxhall, så betragter jeg Sexsmith som noget af det bedste, man kan komme i nærheden af.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

256 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62