Capac anbefaler: Keep Camping – Transport

19. januar 2015

Den aarhusianske kvintet Keep Camping albumdebuterer i dag med Transport. Men bandet har allerede gjort sig heldigt bemærket ved at vinde Karrierekanonen på DR 3/P6 Beat i efteråret 2014 og ved at vinde Fatter Eskild-prisen i hjembyen. Så talentet er ikke til at tage fejl af. Og det lille album (med otte numre) bekræftet da også lytteren i, at talentet må række videre end til den flygtige opmærksomhed, som diverse priser kan give.

I Mikkel Møl har bandet ikke alene en forsanger med en helt igennem særpræget og udtryksfuld mandstemme, der stikker ud fra mængden af mandestemmer i dansk rock, men også en sangskriver, der er garant for, at det musikalske udtryk får en velgørende homogenitet. De otte sange på pladen rammer ganske godt poptidsånden med en god portion tristesse og melankolske tekster. De otte sange har indiskutabelt popkvaliteter og burde være selvskrevne til mange af tidens radioplaylister. Og mon ikke det vil ske?!

I Keep Campings musik mødes singer-songwriter-akustisk udtryk og folk med en moderne poprockform med samples og synthezisers. Blid- og følsomhed går hånd i hånd med en rå rockpuls og sikrer, at musikken rammer bredt i rockpublikummet. Man kan allerede her på debutpladen fornemme konturerne af en egenartet stil, som Keep Camping sandsynligvis vil udvikle og finpudse i den kommende tid. Så der er god grund til at se frem til kommende plader og koncerter med dette aarhusianske band, der leverer endnu et bevis på, at den jyske hovedstad stadigvæk kan levere varen.

Keep Camping. Transport. Nordic Music Society. Udkommer i dag.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

175 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62