Capac anbefaler: City Syd

12. juni 2015

City Syd har taget navn efter et indkøbscenter i Nordjylland, hvor tre af bandets nu Københavnboende medlemmer kommer fra. Og på coveret står en rødmalet indkøbsvogn placeret et sted, der sagtens kunne være benævnte shoppingcenter.

Musikken på pladen falder ganske godt i hak med den titulære og æstetiske dyrkelse af et af det store markeds lokale indkøbscentre. For de fire numre har en slående salgbarhed i form af en indiskutabel popprofil med endog ganske iørefaldende sange – tilsat elektroarrangementer, der giver associationer til de mest tilgængelige synth-pop-bands fra fattigfirserne.

Til den kommercielle appel skal lægges tekster på dansk. Let tilgængelige tekster, der er mundrette og lette at synge med på (hvis man er i det hjørne). Ja, City Syd ligner en slags synth-pop-pendant til de vist nok ganske populære Ulige Numre. Og hvem ved, måske bliver de lige så populære. Vi får se. I hvert fald velkommen til City Syd på den danske scene. Hermed anbefalet.

City Syd. City Syd. Produceret af bandet og Aske Bode. NMS. Udkommer (vist) på mandag, d. 15. juni

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

198 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62