Capac anbefaler: Blended Brew – Hand Patrones

30. juni 2015

blended

Med albummet Hand Patrones brager Glumsø-udspringende Blended Brew gennem rockmuren til det store publikum. Og verbet “brager” er valgt med omhu, for gutterne i Blended Brew gør bestemt ingen hemmelighed af, at de elsker og dyrker en uforfalsket, hård rock, der har tydelige rødder i halvfjerdsernes store stadionrockere og også i halvfemsernes genoplivelse af den hårdtslående rock i grungen.

Over tolv fermt skårne sange, der både har fængende melodier og omkvæd, viser Jimmy (Månsson, sang og guitar), Mikkel (Toustrup: guitar og vokal), Lord Sebastian (Beck Groset: piano og orgel), Mads (Bunch Johansen: trommer) og Mathias (Jørgensen: bas og vokal), at de udstået deres læretid på mange spillesteder og lært lektien fra alle de forgængere, de står på skuldrene af. Men Blended Brew viser også, at de sagtens kan står på egne ben, når det gælder smældende, snertende guitarriffs, svedigt orgel og en virkelig sej rytmegruppe af trommer og bas. Og i Jimmy Månsson har de en voksen mandsstemme, der virilt kan brøle og synge – og som undervejs kan få en til at tænke på både en Robert Plant, en Steven Tyler og – i hvert fald i et stille øjeblik – en Jim Morrison.

Blended Brew har måske ikke fundet deres egen stil endnu, hvilket også ville være for meget at forvente på en debutplade. Men de er godt på vej og det er også fornemt og prisværdigt at fremstå som ægte og hjertelige forvaltere af en rocktradition, der i disse tider måske godt kan forekomme en anelse trængt i det store udbud af musik, der falbydes nutidens musikelskere. Blended Brew er et smukt eksempel på, at der stadigvæk er god plads og behov for traditionalister, der kan deres rockhistorie og med kærlighed og personlighed spiller rock, som vor forfædre udi den stil spillede den. Byd Blended Brew velkommen i din pladesamling – og se om du kan finde dem derude i festivalland. Hermed varmt anbefalet.

Blended Brew. Hand Patrones. Producer: Blended Brew og Jakob Winther. Gateway. Er udkommet.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

384 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62