‘WE’ – en teaterforestilling på Studenterscenen i København i 1967 med orkestret The Maxwells

20. maj 2016

Takket være Alrunen, Niels Schwalbe og Arne Würgler kan jeg her vise en gammel optagelse fra 1967 med glimt af det fortræffelige orkester The Maxwells. Optagelsen er en videokopi af en gammel 16mm film og består af spredte optagelser fra datidens prøver til forestillingen “We”. Et lille stykke kulturhistorie.

Opdatering 13/8/2020: Siden dengang har jeg været i kontalt med Niels Schwalbe, der i en mail fortæller om filmens tilblivelse: “We var mit første spæde forsøg på at lave en ‘rigtig’ lille dokumentarfilm, men eftersom råfilm, fremkaldelse, lydmix, klipning og sluttelig en færdig standardkopi med lydspor var en bekostelig affære, er hver en meter der blev optaget brugt”. Det gør jo ikke filmen mindre interessant (snarere tværtimod), og det burde måske give unge kreative talenter med Iphone i lommen noget at tænke over!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Niels Schwalbe kommentarer:

    Hej ‘MANDEN BAG CAPAC’ . . jeg så engang tilfældigvis (og så lige nu igen) at du engang i 2016 har delt min gamle film ‘WE’ – og det er jeg skam kun glad for, men jeg har dog ikke tid lige nu til et gensyn – er det mon hele filmen? – så derfor tænkte jeg, at jeg da lige ville sende dig en hilsen . . hilsen Niels

    PS. Jeg vil da gerne vide hvem du er, hvis det ikke gør noget? Måske kender vi hinanden?

  2. capac kommentarer:

    @Niels Schwalbe: Tak for din kommentar. Jeg har sendt dig en mail.

Skriv en kommentar

187 har læst indlægget
14,680