Scott Walker sings Jacques Brel

8. februar 2008

Sådan løber tingene sammen i en blog. Walker Brothers gik i opløsning og forgrundsfiguren Scott Walker indspillede sin første soloplade Scott (1967), der rummede sange af selveste Jacques Brel (omtalt for nylig) og i fornem oversættelse af sangskriveren Mort Shuman (som vi også har tangeret undervejs..). Også på sine efterfølgende plader indsang han Brel-sange og i 1995 blev de samlet på en særlig compilation, der selvfølgelig hedder Scott Walker sings Jacques Brel. Det er selvfølgelig en smagssag, om man kan lide Walkers fortolkninger. Selv kan jeg godt lide Walkers baryton og synes, at han formår både at være loyal over for Brel og samtidig lægge en fortolkers distance til Brels særegne udtryk.

Mathilde (fra et Dusty Springfield-show)
Jackie

Og s̴ the real thing РJacques Brel i en fornem svedig optagelse af NE ME QUITTE PAS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

484 har læst indlægget
14,468