Flere bokserier fra Neil Young

16. marts 2017

Hele to bokse er på vej fra Neil Young. Og det var måske slet ikke værd eller nødvendig at nævne, hvis ikke lige det drejede sig om nogle af mandens allerbedste plader. Den ene boks indeholder:  Zuma, On The Beach, Time Fades Away, og Tonight’s The Night,. Og den anden: Long May You Run (Stills-Young Band), Comes A Time, American Stars ‘N Bars, Rust Never Sleeps, og Live Rust. Alle pladerne er i forvejen tilgængelige som ny-optimerede vinylplader. Men nu fås de så også på CD. Hey hey my my rock and roll will never die…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 90 gange
Side 1 af 11
11,697