Graceland – 60

17. marts 2017

I denen weekend er det 60 år siden Elvis Presley købte det hus, der siden er blevet kendt som Graceland. Navnet fik stedet efter den oprindelige ejers datter, der hed Grace. I 1957 blev Elvis nødt til at finde et sted at bo, hvor han kunne være lidt i fred for de mange fans, der fulgte ham, hvor han var, og han fik sine forældre til at være på udkig efter et hus på landet, hvor det var muligt at få lidt privatliv. Og det blev så Graceland, som Elvis købte den 19. marts 1957 for 102500 $. Siden 1982 har huset være åben for offentligheden som en slags museum, og har et årligt besøgstal på 650000, kun overgået af det hvide hus…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 86 gange
Side 1 af 11
11,697