Nelly Furtado er tilbage: The Ride

17. april 2017

Undertiden kan man godt blive lidt bange for at poppen er blevet udvandet til xfactor-musik, hvor den klassiske popsangs melodiøsitet bliver opløst i autotuning, udvendighed og forglemmelig musik. Men – heldigvis – findes der stadigvæk kunstnere, der kan huske, hvad det drejer sig om. Og den kanadiske kosmopolit Nelly Furtado er en af mine moderne favoritter. Og nu er hun så tilbage med sit sjette LP-udspil efter en lille pause på fem år. I mellemtiden har hun – meget passende – droppet sit eget pladeselskab og er vendt tilbage til det, det gælder om: sangskrivningen. Og som altid bevæger Furtado sig let og ubesværet mellem diverse stilarter og arrangementer, medens hun laver pop, der let lader sig fordøje. Den nye plade hedder The Ride.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 47 gange
Side 1 af 11
11,611