Woodstock retur

5. august 2017

I den seneste tid har Danmarks Radio genudsendt The Woodstock Diaries, dvs. den tv-udsendelse, der blev lavet i anledning af 25 års-jubilæet for festivalens afvikling. Et sammenklip af D. A. Pennebakers optagelser med inddragelse af ikke tidligere publicerede optrædener og interviews med forskellige medvirkende. Og jeg kom tilfældigvis ind i et af afsnittene, hvor Ten Years Afters udgave af “I’m going home” blev vist. Et mindeværdigt moment i festivalen og i årtiets rock. Og Alvin Lee -forgrundsfiguren – nævner, at nummeret er lavet (?) af Helicopter. Hvem var/ er Helicopter? Det må jeg finde ud af…

Opdatering: En venlig musikelsker har gjort mig opmærksom på, at det med helikopteren kan og nok skal forstås bogstaveligt. Det Alvin siger er: Jeg tager hjem (I’m going home) med helikopter. Det lyder helt sandsynligt, fordi flere bands måtte forlade stedet via luften på grund af det fredelige kaos, der herskede på stedet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

56 har læst indlægget
13,982