Elston Gunn – Finjan Club, 1962

12. august 2017

שבתאי זיסל בן אברהם [Shabtai Zisl ben Avraham], Robert Allen Zimmermann, Elston Gunn, Bobby Dillon og Bob Dylan. Historien om kunstnernavnet Bob Dylans opståen er lige så anekdotefuld og mytologisk, som man kan tænke sig. Men givet er det, at Robert tidligt valgte at skifte navn. Her er han som Elston Gunn i en fin optræden fra 1962 (kun audio desværre). Det var også som Elson Gunn han var med i Bobby Vees gruppen en kort overgang.

Navneskiftet var en indikator for, at Dylan fra første færd vidste, hvad han ville og skulle med musikken. Musikken skulle tale for sig selv. Gennem alle iscenesættelserne. Inklusive navnet Bob Dylan. Det var vist kun hans egen mor, der foretrak, at han beholdt sig borgerlige navn. Men da var han flyttet hjemmefra…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

18 har læst indlægget
12,655