Genhør med Bruce Cockburn

14. september 2017


Selv om canadieren Bruce Cockburn pladedebuterede allerede i 1970 med et eponymt album, så var det først i firserne han for alvor kom ind i min musikverden. Jeg kan huske, at jeg læste en stor introduktion til mandens musik i dagbladet Information. Med albummet Stealing Fire og et dobbeltopsamlingsalbum blev døren til hans musik åbnet. Og jeg fandt ud af, at han var en af de store sangskrivere i Dylan-generationen – og at han var mere samfundsmæssigt engageret end de fleste. Siden har jeg kun fulgt ham sporadisk. Ikke, fordi han blev mindre interessant, men der blev lidt længere mellem pladeudgivelserne, selv om han har været og stadigvæk er – som man kan høre i koncerten fra Mountain Stage – aktiv i en alder af 72 år. Den seneste plade Bone on Bone er fra i år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

23 har læst indlægget
14,140