ABBA i koncentrat: Benny Andersson – Piano

10. oktober 2017

En pladeudgivelse på Deutsche Grammophon signalerer klassisk musik. Og det er heller ikke helt galt, når det gælder albummet Piano med Benny Andersson, kendt som Benny fra Hepstars og ikke mindst ABBA. For ganske vist er det ikke klassisk i betydning Beethoven, Bach, Mozart, Haydn osv. Men klassisk i betydningen: musik, der for længst har bevist sin langtidsholdbarhed. Og det har Benny Anderssons musik, inklusive ABBAs sange.

Som Anderssson fortæller i nedenstående trailer, så viser de enkelte pianoudgaver af ABBA-hits, at de holder 100 % i den nøgne udgave. Selv når de effektive, flotte arrangementer er barberet væk, så lyser sangene, melodierne, stadigvæk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

38 har læst indlægget
12,650