Joni Mitchell – Morgellons sygdom

13. oktober 2017

Joni Mitchell er ikke død, endnu. Men man behøver heller ikke være død for at afslutte sin musikkarriere. Og meget tyder på, at Joni Mitchell, der nu er 71 år gammel, er så helbredsmæssigt udfordret, at vi må se i øjnene, at der ikke kommer mere fra hendes side.
Medierne kan fortælle, at Mitchell i tirsdags blev fundet bevidstløs i sit hjem og bragt til hospitalet.
Mitchell har været ramt af flere helbredsmæssige problemer de senere år, fx problemer med en blodåre i hjerne og så den psyko-somatiske lidelse Morgellons syge, der giver den lidende en række ubehagelige symptomer i og under huden. Medicinske eksperter diskuterer fortsat, om sygdommen har somatiske årsager eller måske er psykisk determineret. Men i hvert fald er den en voldsom belastning for den, der er ramt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

375 har læst indlægget
13,992