Capac anbefaler: Line Bøgh – Like fire, like fire

23. oktober 2017

Jeg har haft fornøjelsen af at anbefale Line Bøghs musik, siden debut-EP’en  Det er os som er farverne over byen, der udkom i 2013. Siden er det blevet til et fuldt album. Og nu er endnu et udkommet: Like fire like fire.

Coverfotoet viser en person – måske Line Bøghs selv – portrætteret i impressionistisk stil. Og det impressionistiske passer egentlig meget godt på Lines sange på denne plade. Der er tale om ti popsange, der netop har noget impressionistisk over sig. Line Bøgh tager udgangspunkt i en situation, et indtryk eller måske en person og omkring det bygges så et impressionistisk popunivers. Fx den første sang på pladen “The Fireman”: “Like fire, like fire I ran – from the burning house – and back again – among the trees, among the trees over the lake – ’till I hit the wall – ’till it all came back – the fireman, the fireman ran into the flames…”. Teksterne er rige på ord og Line Bøgh elsker gentagelsen. Og med ord og gentagelse skabes små universer af stemninger og emotioner.

Og sangene fremføres med Line Bøghs velkendte, fine stemme, der står klart i forgrunden på de enkle popkompositioner og -arrangementer, der har popappel, men også hist og her en indie-rock-kant, som fx i sangen “The Sun hangs on a string”.

Pladen er produceret af David Elberling & Rasmus Glendorf, der også spiller med på pladen (hhv. bas, guitar  m.m. og trommer, tangenter m.m.). Og de har skabt en nøgen, lidt rå, indielyd, der passer godt til sangenes enkle arrangementer og Line Bøghs små impressionistiske popbobler. Samlet set lægger Line Bøgh endnu nogle alen til sin popmusik og må kunne tilfredsstille såvel gamle fans som nybegyndere. Hermed anbefalet.

Line Bøgh. Like fire like fire. Produceret af David Elberling & Rasmus Glendorf. DME. Er udkommet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

135 har læst indlægget
13,986