Peter Belli takker af

28. december 2017

Som tidligere omtalt er Peter Belli på afskedsturné med De Rejsende. Og i morgen – den 28. december – slutter turnéen og dermed også Peter Bellis koncertvirksomhed med et koncert i Amager Bio. Så det er med at kende sig besøgelsestid, hvis man vil opleve en af vores største rocksangere en sidste gang. Jeg var som bekendt heldig at opleve ham i den Gamle By, da han var forbi, og det var en mindeværdig oplevelse.

Peter Belli har sådan nogenlunde været med mig hele mit musikalske liv. Hans og Les Rivals’ single “You better move on” var en af de første pigtrådsplader, jeg kom i nærheden af – og fik indlemmet i samlingen (hvor den er endnu). Og siden har jeg fra sidelinjen fulgt Bellis op- og nedture. Han har aldrig været bange for kompromisser og været både bankovært og dansktopsanger, men altid uden at gå på akkord med sin egen folkelighed og krav om professionalisme. Og nu skal han så hjem til fru June og nyde et velfortjent otium. Og et Frank Sinatrask comeback ville passe meget dårligt til Bellis integritet, så det tror jeg ikke et sekund på sker. Tak for sangen Peter – lev vel.’

DR markerer afslutningen med et kort interview med fine billeder fra den sidste tur i øveren.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

90 har læst indlægget
14,302