DRK og musikken i julen

29. december 2017

Nu hvor det borgerlige sammenrend, man kalder en regering, lægger an til et nyt stormløb mod Danmarks Radio i forbindelse med de kommende forhandlinger om et medieforlig og ønsker en beskæring af den gamle medieorganisation til fordel for en spredning af den debatterede “public service”-forpligtigelse til andre, private udbydere – så er det værd at nævne at Danmarks Radio – mere præcist kanal DRK – hen over julen har varetaget sin public-service-forpligtelse ganske godt, når det gælder den musik, vi lytter til.

En lang række udsendelser har budt på gensyn og -hør med danske navne som Kim Larsen, Sebastian og TV-2 og udenlandske navne som Rolling Stones, magasinet Rolling Stone, Janis Joplin, Bee Gees og meget mere. Det eneste man kunne have ønsket sig, var, at de havde reklameret lidt mere for det på hovedkanalen (og gerne i stedet for de hjernedøde repetitioner af reklamer for meget ungdommelige programmer om kæresteri og lignende). Hep for DRK i denne jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

43 har læst indlægget
13,311