Neil Young på Roxy Theatre

24. februar 2018

Der er koncertsteder. Og så er der koncertsteder. Nogle navne er mere berømte end andre. Fx Fillmore eller Roxy. Sidstnævnte, der er beliggende på the Sunset Strip i det vestlige Hollywood, var oprindeligt en stripklub. Men i 1973 blev stedet overtaget af folk fra musikbranchen – bl.a. Lou Adler, David Geffen m.fl. – og blev til et spillested.
Første optrædende var Neil Young, der sammen med Crazy Horse indtog stedet den første uge med musik fra albummet Tonight’s the Night. Denne koncert er nu under udgivelse fra Neil Youngs meget omtalte arkiver, og er i handlen som såvel CD og vinyl (dobbeltalbum) til april.
Mange andre har udgivet musik fra det spillested, fx Frank Zappa, Warren Zevon, Bruce Springsteen, Ramones og Bob Marley.

Senere samme år…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

57 har læst indlægget
14,216