Aftenens film: Piraterne og Salazars Hævn

12. maj 2018

I går fik jeg omsider set femte episode af filmskrønen om Piraterne fra Caribien med Johnny Depp i hovedrollen som ærkepiraten Jack Sparrow. Det er flere år siden, jeg så fjerde afsnit. Og med mindre hukommelsen svigter, så lever femte episode godt op til de forventninger, man kan og skal have til en historie om pirater. Et fantasifuldt plot om Poseidons tregaffel, der kan ophæve alskens forbandelser, bl.a. over to af de medvirkendes fædre, der synes fortabte for altid.

Og jagten på gaflen afvikles med al den kulørte dramatik, som handlingen og computergrafikken muliggør. Visuelt flot og fantasifuldt er det. Og handlingen er rørt godt sammen af lige dele spænding, dramatik, romantik, humor og opfindsomhed. Og måske lykkes det oven i købet skaberne af filmen at holde en kattelem åben for endnu en episode…

Og femte afsnit er også det afsnit, hvor rullesten Keith Richard afløses af beatle-Paul McCartney i en kort, men ganske vellykket rolle som Uncle Jack.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

78 har læst indlægget
14,285