Capac møder Smadremanden

9. juni 2018

Kender man Zirkus Nemo, Søren Østergaards zirkus for voksne, så kender man også samme zirkus’ trækplaser numero ono: Smadremanden. Søren Østergaards gestaltning af en mand fra Otterup.

Nu og da gør dagens politik i Danmark, at jeg føler mig endog meget beslægtet med Smadremanden. Ja, når de borgerlige politikere for alvor kvajer sig og afslører deres sande politiske natur, så føler jeg mig som Smadremandens alter ego eller storebroder og får tilsvarende smadrefantasier.

Senere i dag vil jeg få afløb for nogle af mine fantasier og besøge Zirkus og tage Smadremanden i øjesyn. Jeg glæder mig allerede. De må blive som at se sig selv i spejlet.  Jeg har før besøgt Zirkus, men dengang var Smadremanden endnu i Otterup, så det gør selvfølgelig en stor forskel, at jeg for første gang skal møde ham i levende live. Ikke i nærkontakt, men alligevel… Og så håber jeg, at han har Pløk med, smadrehunden.

Og et lortehomomadindslag, velbekomme:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

47 har læst indlægget
13,311