Vesterhavsvåd

7. juli 2018

I år lykkedes det mig så at komme ud at bade i Vesterhavet. Lige siden jeg flyttede til Aarhus har jeg haft en ambition – eller måske snarere en drøm – om at at bade i Vesterhavet mindst en gang om året. Men det er ikke altid gået sådan. Livet slår sine volter, og nogle gange lykkes det bare ikke.

Men i år altså. Oven i købet hele to gange. Og selv om jeg bor ganske tæt ved vandet – på østkysten – så er det, for en gammel Esbjergdreng, noget ganske særligt at dykke ned i det friske Vesterhav med dets bølger og friske, salte energi. Det er som at vende tilbage til noget oprindeligt og smage på barndommens salte drik.

Sangen nedenfor har kun en meget indirekte relation til min sommeroplevelse…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

36 har læst indlægget
14,681