Mamma Mia! Here we go again.

20. juli 2018

Det er Hollywood-logik for burhøns – eller rettere: deres menneskelige pendanter, biografpublikum – at hvis en film får succes, og det vil især sige: tjener penge ind, mange penge, så laver man da en opfølger. Og således også med filmen, der byggede på ABBAs sange, Mamma Mia.

Den nye film dykker meget passende ned i den forhistorie, som etteren hvilede på. Hovedpersonen Donna (spillet af Meryl Streep) blev i sine unge år besvangret af en ungersvend – og derefter mor til Sophie, der er den første film centrale hovedperson. Men hvad skete der egentlig dengang, da Donna var ung. Det er det, den nye film vil fortælle og underholde publikum om og med.

Tilbagespolingen i tiden indebærer selvfølgelig omrokering i skuespillercastet, selv om der nok kommer et flashback og -forward eller to. Og sådan er det. Mere spændende er det måske, om filmmagerne kan finde ABBA-sange, der kan passe ind i den historie. Det får vi så at se.

Men den nye film har allerede ført med sig, at en af de nye medvirkende, sangerinden Cher, har bebudet, at hun vil udsende et helt album med ABBA-covers. Man frygter det værste…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

67 har læst indlægget
14,137