Got his Mojo working: Keith Richard redigerer Mojo

12. marts 2019

Det er efterhånden sjældent, jeg køber musikblade. Men i dag lod jeg mig forføre til at købe aprilnummeret af Mojo, fordi Keith Richard ikke alene var på forsiden (og det garvede fjæs er svært at modstå…) men også ophøjet til at være gæste-redaktør på nummeret. Dertil skal lægges en vedlagt CD med musik fra Keiths “indre verden”. Fortrinsvis blues, funk og reggae .

Problemet med den slags glittede magasiner er, at de konkurrerer med internettets mange kilder til musikalsk oplysning og så, at magasiner af den slags efterhånden koster en mindre formue. Til gengælde kan de indeholde velskrevne journalistiske artikler, som ikke bare ligger tilgængelige på det store net.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

11 har læst indlægget
13,534