Op og ned med Bob Dylan

14. august 2019

Jeg husker det, som var det i går. Jeg var på vej hjem fra universitetet og kom forbi pladebutikken Mimosa i Sct. Clemens Stræde. Og der i vinduet hang den nye Dylanplade, som jeg kun havde hørt rygter om: Empire Burleque.

Året var 1985, og Dylan var endnu engang gledet lidt i baggrunden i medierne, fordi han endnu engang ikke helt havde levet op til de tårnhøje forventninger, der har hvilet på hans skuldre siden de glorværdige tressere. Og jeg købte vinylen. Måske var det coveret, måske havde jeg hørt et fragment af pladen i radioen. Jeg husker det ikke helt præcist, men i hvert fald blev den indlemmet i pladesamlingen. Og jeg tror nok min skepsis fordampede, da pickuppen fik fat i rillen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget
13,986