50: Woodstock 1969

15. august 2019

Så ramte vi halvtredsårsdagen for Woodstockfestivalen, der blev afhold på Max Yasgers farm i Bethel, New York, fra den 15. til og med den 18. august. Og mon ikke snart, at alt er sagt og skrevet om den begivenhed?! Man kan i hvert fald forledes til at tro det. Og den er en stadig kilde til kommerciel udnyttelse. Ud over en definitiv bokssæt, så er der op til i dag udkommet meget andet, fx særlige plader med nogle af kunstnernes optræden (Joan Baez m.fl.). Søg og du skal finde.

Og eftersom det ikke er lykkedes at lave en genopførelse af Woodstock, så er der al mulig god grund til fortsat at mindes den på mange planer vellykkede festival, hvor en stor del af datidens førende navne optrådte med succes.

I bakspejlet kan meget se mere lyserødt ud, end det var. Således også Woodstock. Selv om festivalens renommé er overvejende positivt, så var den bestemt ikke uproblematisk, som denne lille film fra musikbladet Mojo fortæller..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

10 har læst indlægget
13,893