Fisket op af strømmen: Pinback

29. oktober 2019

Jeg indrømmer det gerne. Også over for mig selv. Jeg kan slet ikke følge med i al den musik, der kommer nu om stunder. Og sådan har det altid været. Jeg opdager stadigvæk musik fra 1960’erne og halvfjerdserne, som er forbigået min opmærksomhed og ikke burde være det. Men fordelen er måske, at man så har en masse gode oplevelser til gode.

Således kom jeg for et par dage siden på sporet af San Diego-indierock-bandet Pinback. Eller måske skulle jeg skrive indierock-duo, for Pinback består af multiinstrumentalisterne og sangskriverne Armistead Burwell Smith IV og Rob Crow. Og de spiller en meget iørefaldende minimalistisk form for rock, som tiltaler mig meget. Det var via en obskur opsamlingsplade, jeg fik Pinback til at sidde fast i hjernen. Med denne sang fra deres første eponyme album fra 1999, der også går under titlen This is a Pinback CD.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

26 har læst indlægget
14,226