k. d. lang – 58

2. november 2019

Kathryn Dawn Lang, bedre kendt som k. d. lang, fylder 58 år i dag, og alene det forhold, at hun har antydet, at sangkarrieren er gået på hæld, gør, at bloggen her vil vifte med flaget og krydse fingre og tæer for, at hun skifter mening og vender tilbage til scenerne og til pladestudiet. For få af vor tids kvindelige kunstnere synger så godt som hun. Efter min mening er hun en af de få, der har formået at føre faklen videre efter Linda Ronstadt med en stemme, der har en hel særlig valør og intensitet. Og så formår hun – som Ronstadt – at synge alskens genrer, fra pop til jazz, fra country til rock. Jo, k. d. må godt vende tilbage for fuld udblæsning, når hun har sundet sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget
14,220