Coronakoncert: Kira Skov – via Facebook

2. april 2020

Coronaen lærer os også at gå andre veje end de vante. Musikerne har været hurtige til at finde ud af at bruge de nye digitale medier som en mulighed for at nå ud til publikum. Kira Skov er et eksempel. Hun skulle have optrådt i det århusianske musikhus, men måtte se sin koncert aflyst. I stedet gav hun koncert på sin Facebookside. Og koncerten kan ses endnu – og oven i købet hentes ned, hvis nogen gerne vil gemme oplevelsen. Andre kunstnere som Mads Langer, Niels Lan Doky og Rikke Thomsen gør noget lignende  – her er link og oplysninger. I øvrigt mener jeg, at kunstnere, der lever af at optræde og sælge musik på plade og streaming, bør have støtte på linje med frisører og andre, små selvstændige erhvervsdrivende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

5 har læst indlægget
14,148