Så døde han da – John Prine, 73 år

8. april 2020

Det er nok ikke overraskende, at John Prine bukkede under for den coronainfektion, han fik for nylig. Han havde et svagt helbred og havde haft kræft et par gange. Så de lå i kortene, at han ville blive en af ofrene for den lille virus.

I nekrologstrømmen, der allerede ruller derude, kaldes han amerikansk sangskrivnings Mark Twain. Og finere titel kan man næsten ikke forestille sig, hvis man bare kender lidt til Twains fortællinger og Prines sange. Og hvad er mere passende end at lade Prine og Bonnie Raitt deles om den sang, der er blevet en signatursang for dem begge – “Angel from Montgomery”.

Læs The Guardians fine nekrolog.

Og på sin sidste plade, The Tree of Forgiveness, sang Prine og det, der ville ske, når han engang døde. Og det er en på alle måder usentimental sang om et liv, der fortsætter, når livet her altså er slut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget
14,148