Genbrugsgevinster

3. december 2020

Efter i tilstanden mellem søvn og vågen at have smådrømt lidt om radikale filosoffer som Marquis de Sade og George Bataille, så dukkede sangen om papegøjen pludselig op. Jeg er en papegøje fra Amerika… Måske som en slags kompensation eller tegn på, at nu var jeg da helt vågen. Og kunne stå op til mine morgenritualer.

Og så ville tilfældet, der altid har styret mit liv,  at Den store Åh Abe boks lå i genbrugsbutikkens vindue, da hunde og så mig trissede forbi. Og den søde dame, der var ved at åbne butikken, lagde den til side til mig, så jeg kunne hente den en halv time senere, når butikken var åben.

Åh Abe-sangene har jeg lyttet meget til. Ikke kun, fordi jeg er far i anden potens, men fordi cremen af dansk populærmusik står for den musikalske iscenesættelse af de mange, elskede børnesange.  Larsen, Bundesen, C.V. Jørgensen, Gnags og så videre. Det er pop i den bedste ende af skalaen, forklædt som børneunderholdning. Ja, jeg har såmæn overvejet at købe boksen alligevel, men den er udsolgt. Og nu fik jeg den så til sølle 40 kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget
14,625