Farvel til Gerry – Gerry and the Pacemakers – 78 år

4. januar 2021

Gerry was a mate from our early days in Liverpool. He and his group were our biggest rivals on the local scene. His unforgettable performances of ‘You’ll Never Walk Alone’ and ‘Ferry Cross the Mersey’ remain in many people’s hearts as reminders of a joyful time in British music. My sympathies go to his wife Pauline and family. See ya, Gerry. I’ll always remember you with a smile. – Paul McCartney

Gerry and the Pacemakers var konkurrenter og kolleger (samme manager, samme by, samme glæde ved beatmusikken…) med The Beatles. Og de var store dengang. Hittede ofte og blev leverandører til FC Liverpools slagsang “You’ll never walk alone”. Men de havde ikke sangskriverformatet til at følge Beatles hele vejen, og må derfor betragtes som anden division i Merseysoundgruppesegmentet.

Nu er så hovedpersonen Gerry Marsden død efter kort tids sygdom (ikke-corona-relateret, som det tidstypis hedder). 78 år gammel. En epoke er forbi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

11 har læst indlægget
14,694