Manden med leen har høstet igen

15. januar 2021

Og denne gang gik det ud over Syl Sylvain, guitaristen i The New York Dolls. Sylvain blev 69 år, og havde de sidste to-tre år haft en kræftsygdom. Som Rolling Stone fortæller, så byggede Sylvain bro mellem punk og glam rock med sine markante riffs og satte sit vandmærke på især gruppens to første album, hvor han også bidrog til sangskrivningen og spillede piano.

Og så ramte leen også bassisten Tim Bogert, der var en af grundlæggerne af det psykedeliske rockband Vanilla Fudge og senere blev en tredjedel af Beck Bogert, and Appice. Trommeslageren og den livslange ven Carmine Appice siger i forbindelse med dødsfaldet: ““Tim was a one of a kind bass player. He inspired many, many bass players worldwide. He was as masterful at shredding as he was holding down a groove, and Tim introduced a new level of virtuosity into rock bass playing. No one played like Tim. He created bass solos that drove audiences to a frenzy every time he played one. And he played a different solo every night. He was the last of the legendary Sixties bass players.”

Bogert blev 76 år og dødsårsagen var også en kræftsygdom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

11 har læst indlægget
14,690