Sange om Egyptens plager

9. november 2006

Medens vi er ved det med omformningen af kendte tekster til andre medier, så faldt jeg over en interessant cd-udgivelse med titlen Plague Songs, der er udkommet på det lille pladeselskab 4AD Records, der har en del spændende navne i deres stald, fx Scott Walker fra den gamle tresserduo The Walker Brothers.
Plague Songs er musikalsk iscenesættelse af den kendte beretning fra det Gamle Testamente om Egyptens plager. Ud over allerede nævnte Scott Walker medvirker Rufus Wainright, Brian Eno, Robert Wyatt, Stephin Merritt (Magnetic Fields), Laurie Anderson og Imogen Heap. Pladen knytter sig til projektet The Margate Exodus, der er instruktøren Penny Woolcocks genfortælling af ovennævnte bibelske beretning, lavet for Channel 4. Hvis man er til mærkelige sange og speciel musik kan pladen anbefales. Numrene kan høres på pladeselskabets side.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

542 har læst indlægget
14,407