Integration, sex og kærlighed

20. oktober 2008

Det var vist rejsekongen Simon Spies, der gav udtryk for, at han synes, at rejseindustrien var et kosteligt kulturelt eksperiment, hvor de forskellige nationaliteter havde anledning til at blev blandet godt og grundigt. Og der er da heller ikke megen tvivl om, at sex og kærlighed er gode instrumenter, når kulturer skal blandes. Når der skal integreres. Kærlighed og sex har det jo med at se stort på kulturelle forskelle og andre hæmmende faktorer.
I dagens avis kan man læse, at mange unge piger med såkaldt “anden etnisk baggrund” søger abort uden deres forældres samtykke. Hemmelighedskræmmeriet sker for at undgå familiens sanktioner, for at undgå at krænke familiens ære (der jo allerede er krænket…) osv. Jo, integrationen foregår under dynerne i dette land…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 197 gange
Side 1 af 11
11,613