Hårde varer

28. november 2006

Forleden fandt jeg et lille program (gratis oven i købet), der kunne fortælle mig noget om min computers tilstand. Fx hvordan hårddisken har det og i den dur. Sådan et har jeg længe været på jagt efter, men har ikke villet investere i dyre sådanne. Og straks jeg havde installeret det, poppede der et lille skilt op og fortalte mig, at nu var temperaturen på min hårddisk 46 grader – at det ikke var katastrofalt, men jeg nok burde se mig om efter en hårddiskkøler!
Indtil i dag viste jeg ikke, hvad en hårddiskkøler var for en tingest, men det ved jeg nu, hvor temperaturen er faldet til omkring de 30 grader. I følge the manual – for sådan en følger der jo altid med sådan noget isenkram – skulle apparatet også sikret, at min hårddisk kører mere stabilt fremover. Måske den også kan gøre kål på Akismet!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Carsten kommentarer:

    Ovre hos mig står Akismet-folkene stadig klar til at få ram på dig. Og nu er Bo også blevet ramt af Akismet-fobien.

  2. capac kommentarer:

    Ja, Akismet er m-e-g-e-t effektiv…

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 414 gange
Side 1 af 11
11,613