Stjerne-relikvier

27. december 2008

Jeg læste lige en spøjs nyhed om Scarlett Johanssons snotklud, der var sat til salg på Ebay. Og i dag læser jeg så, at Curt Cobains smadrede guitar er gået for trekvart million kroner på en auktion. Og så siger man, at folk ikke er religiøse længere? Det er da til at blive helt katolsk af, denne idolatri….

Nirvana – Smells Like Teen Spirit live

5 kommentarer

  1. thomas mathiasen kommentarer:

    Tror du det er et umanipuleret billede af den smukke Scarlett?

  2. capac kommentarer:

    @Thomas Mathiasen: Jeg tror de fleste stjernefotos er manipuleret i større eller mindre grad. Omvendt så er jeg også ret sikker på, at frk. Johansson er meget fotogen. Hvis du forstår, hvad jeg mener!? ;-)

  3. thomas mathiasen kommentarer:

    Jo, jeg forstår godt hvad du mener.

  4. AagePK kommentarer:

    Det er tihvertiald ikke “Gone-with-the-wind”-Scarlett, det mÃ¥ være The Scarlett Pimpernelly, eller ogsÃ¥ er jeg bare “gone balmy”!

  5. capac kommentarer:

    @AagePK: Scarlett Pimpernelly, den er jeg med på! :-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

186 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62